martes, 17 de noviembre de 2009

Jocs Online

La Marta al seu bloc parla de la importància dels jocs infantils, ara que estic fent l’assignatura de gestió de la informació i TIC m’adono que en aquesta època també són molts importants les noves tecnologies, per això és important introduir als nens des de ben petits.

L'ordinador cada vegada és més important en la nostra societat. L'accés a l'ordinador pot facilitar l'accés dels nens a tot un món al seu al voltant, incloent l'aprenentatge.La pàgina http://www.isftic.mepsyd.es/w3/eos/MaterialesEducativos/mem2003/vocales/escritura/inicio.htm és un exemple.En aquesta pàgina els nens poden aprendre les vocals mitjançant jocs: resseguir la lletra amb el ratolí, identificant els so de la lletra,fer puzles....

Una pàgina creada per a nens de 2 a 4 anys que, encara que han d’estar acompanyats d’un adult, la majoria de les activitats estan creades perquè el nen pugui fer-les ell mateix i així es vagi habituant a la manipulació del ratolí.Hi ha moltes pàgines amb aquestes característiques, al bloc de l’Hèlia hi ha un recull de pàgines per jugar online però amb jocs relacionats amb el món de les ciències naturals.

4 comentarios:

  1. Ei! moltes gràcies! la veritat és que el joc és molt divertit! no m'imaginava quin tipus de joc amb l'ordinador, siguent tant petits, podrien jugar! És molt graciós i interessant!

    ResponderEliminar
  2. Bones! Una de les companyes de classe m'ha parlat de que he havies fet una entrada sobre els jocs Online pels més menuts i li he fet un cop d'ull. Avui hem estat a una escola de barcelona i treballaven també a partir de les TIC tot jugant. La veritat és que és una bona manera d'aprendre i a més a més s'ho passen pipa!

    ResponderEliminar
  3. Hola Nerea!

    Després d'intentar-ho varios cops, sembla que avui pugui publicar un comentari. És molt interessant aquest tipus de jocs, ja que a partir del joc els nens i nenes aprenent passant molt bé, així obtenen una bona experiència, aprendre jugant. Pots fer una ullada al meu bloc, on parlo sobre la panera dels tresors, també una manera de jugar on els nens i nenes aprenent i viuen sensacions i emocions possiblement noves per tots ells.

    ResponderEliminar
  4. hola!
    he trobat aquet video del youtube que ens mostra el joc heuristic hem sembla interesant habera que us sembla
    http://www.youtube.com/watch?v=Xdw3KxW0fOA

    ResponderEliminar