lunes, 12 de octubre de 2009

Seminari (Sessió 4)

6/10/2009

Primer hem començat amb la lectura d’uns contes per anar practicant per la classe de comunicació oral on haurem de llegir en veu alta. Alguns companys de classe han llegit els seus contes i l’Anna els ha dit un parell d’errades de les quals hem pres nota per quan llegim la resta.


Després vam continuar amb el tema de la sessió del dimarts passat sobre els records d’ un bon i un mal mestre. Això va ajudar a recordar els mestres de la etapa escolar. hem pogut adonar-nos que a la major part de la classe li ha costat molt menys explicar un mal record que un bon record.
A partir dels bons i mals records que vam explicar vam recollir
adjectius positius i negatius per més endavant parlar de què és l’educació.


A la última part de la classe hem llegit una noticia sobre els premis de l'Educació 2009. Entre els premiats, hi ha l’Escola de Mestres Blanquerna, en la categoria d’institucions que han contribuït a construir una escola de qualitat al servei de la societat catalana i que s’han distingit per la defensa dels seus valors. Coincidint amb el seixantè aniversari del seu naixement.
Un cop llegits els articles, vam parlar sobre si creiem que s’haurien de lliurar més premis a part dels de mestre, institució i centre educatius.
Aquestes són algunes de les propostes que van sortir: casals, AMPA, escoles bressol, biblioteques, escoles públiques...
I per últim pensar a qui li donaríem aquest premi de l'educació. La majoria de respostes han estat pares, mares,germans…

Abans de marxar se’ns ha lliurat la normativa de citacions bibliogràfiques i alguns articles per anar llegint.

No hay comentarios:

Publicar un comentario